Hopp til innhold

Personvernerklæring

Personopplysning

Personopplysning er en opplysning som kan knyttes til deg som enkeltperson, f.eks. navn, adresse, telefonnummer, personnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Hvem behandler dine opplysninger

Behandlingen av dine personopplysninger er underlagt Personopplysningsloven og Aktiv Audio er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn i kontakt med selskapet. Hovedregelen er at personopplysninger kan lagres maksimalt i 2 år, med mindre annet er lovpålagt, f.eks. i regnskapsloven, som krever 5 års lagring. Å sikre dine data og ivareta ditt personvern er viktig for oss og har som oppgave å ivareta dine interesser

Bruk av databehandlere

Vi benytter oss av eksterne tjenesteleverandører til å utøve enkelte oppgaver for selskapet. For å kunne gjøre denne jobben har disse leverandørene tilgang til personopplysninger. Likevel er det vi som har ansvaret for at data blir behandlet på en ansvarlig måte og at leverandøren kun kan behandle opplysninger for å levere tjenesten til Aktiv Audio. Disse leverandørene har ikke anledning til å behandle opplysningene på annen måte enn det vi bestemmer og kan ikke benytte opplysningene til egne formål eller videreselge disse. Våre leverandører er forpliktet til å følge kravene i lovgivningen.

Om informasjonskapsler/Cookies

Informasjonskapsler er små filer som lagres på brukernes enheter og som gjøre det mulig å kjenne dem igjen. Informasjonskapsler er en vanlig del av infrastrukturen i Internett og vi benytter dem for at sidene våre kan lastes hurtig hver gang du besøker våre nettsider.

Om deling på sosiale medier

Dersom du velger å dele innhold på sosiale medier ved hjelp av «dele»-knappen på våre sider, vil disse mediene kunne samle informasjon om deg og knytte dette til profilen din på det sosiale mediet. Aktiv Audio har ingen kontroll med eller ansvar for hvordan de sosiale mediene bruker opplysninger de samler inn om deg. Vi anbefaler deg å holde deg oppdatert på personverninnstillingene på hvert sosiale medium.

Vår garanti

Vi garanterer å forvalte dine data på en trygg, brukervennlig og forsvarlig måte. Sporene du etterlater deg på våre nettsider forvaltes på en ansvarlig måte og i henhold til norske lover. Dine opplysninger blir kun behandlet internt hos Aktiv Audio og blir ikke delt eller solgt til andre aktører.

Dine rettigheter

Du har rett til å be oss om å rette eller slette våre opplysninger om deg og du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet – www.datatilsynet.no.

Share on Facebook

Personvernerklæring